wellbabyness
Informatie

In onze babyspa zijn baby’s welkom vanaf dat het naveltje is genezen en dit tot een leeftijd van 2 jaar. Wij beschikken over 3 verschillende modellen van drijfringen namelijk de neckfloat, de chestfloat en de seatfloat. Er wordt in de babyspa altijd ter plaatsen even gekeken welke drijfring de beste keuze is voor jouw kindje, dit rekening houdend met de leeftijd, gewicht en grote. Zit jij nog met vragen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

wellbabyness
Verloop van de sessie

Er wordt voor de sessies altijd voldoende tijd voorzien, we volgen volledig het ritme van jouw baby. Een voeding geven tijdens de sessie is dus ook zeker geen probleem. Deze sessie draait volledig rond jouw baby. Dus we zullen er dan ook voor zorgen dat deze er in volle comfort van kan genieten. Je kan best rekening houden met het slaap en eetritme van jouw baby bij het inboeken van een sessie, lekker uitgeslapen en met een voldaan buikje kan jouw baby het beste genieten van een sessie.

wellbabyness
Wat voorzien we voor jou?
wellbabyness

Hydrotherapie voor baby's

Tijdens een hydrotherapie sessie bij ons kan jouw baby genieten van een rustgevend moment in onze spa baden. Het water is 100% veilig aangezien hier geen chloor of andere producten worden toegevoegd. Onze baden zijn voorzien van luchtinjectoren zodat de baby’s volledig gewichtloos worden en zo lekker kunnen rond drijven. Buiten het feit dat baby’s hier erg ontspannen van worden zijn er ook veel andere voordelen aan een hydrotherapie sessie. 

wellbabyness

Shantala Babymassage

Iedereen weet dat massage een weldaad is voor lichaam en geest. Dat geldt ook voor baby’s! Of misschien moeten we zeggen dat het JUIST voor baby’s geldt. Liefdevolle aanraking mogen we met recht beschouwen als een primaire levensbehoefte! Het geven van een Shantala babymassage is een ideale manier om baby’s deze liefdevolle aanraking te bieden.

De geboorte is voor de baby een grote schok! Ineens wordt hij uit die veilige wereld die hij kende, de moederschoot, weggerukt. De liefdevolle aanraking die de Shantala babymassage biedt, helpt de baby om zich op zowel lichamelijk als psychisch niveau te ontwikkelen. De baby wordt gestimuleerd om de wereld om hem heen te leren kennen. Daarnaast biedt het ontspanning en kan het verlichting bieden bij veel voorkomende babykwaaltjes.

Tijdens deze sessie krijg je enkele massagetechnieken aangeleerd die je zelf kan uitoefenen op jouw baby. Op deze manier kan je zelf ontdekken wat jouw baby leuk en minder leuk vind. een babymassage heeft ook veel voordelen

siteeee
wellbabyness

Slaapzacht Hydrotherapie sessie

In deze avond hydrotherapie sessie ligt onze focus op een heerlijke nachtrust. We raden aan om alvast de pyjama van je kindje mee te brengen, zodat deze na het badje dadelijk aangedaan kan worden. Deze sessies worden gehouden tussen 18:00u– 21:00u.

wellbabyness

Slaapzacht Hydrotherapie & Shantala Babymassaga

In deze avond sessie ligt onze focus op een heerlijke nachtrust. Combineer de voordelen van een hydrotherapie sessie met een rustgevende Shantala babymassage. Deze sessies worden gehouden tussen 18:00u– 21:00u.

wellbabyness

Sessie voor Prematuurtjes

Deze sessie is speciaal voorzien voor premature baby’s. Aangezien zij pas vanaf het bereiken van de uitgerekende datum in de spa baden mogen, maar voor deze baby’s is het extra belangrijk om in de eerste maanden massage’s te kunnen aanbieden. Voor na de massage is er een tummytub voorzien waar zij nog eens lekker het gevoel kunnen herbeleven van in mama’s buik.
Deze sessie kan je boeken tot de leeftijd van 2 weken
(vanaf de uitgerekende datum).
Neem gerust contact op moest je twijfelen of je met jou baby deze sessie nog kan inboeken. dit is afhankelijk van het gewicht en de grote van het kindje.

Kan je niet aanwezig zijn op je afspraak?

Geen enkel probleem! Maar vergeet zeker nier te annuleren.
Z
onder annulatie moeten wij spijtig genoeg een vergoeding van 50% aanrekenen. 

Wist je dat?
Er aan elke sessie 30 minuten voorbereiding vooraf gaat, er 500liter water verloren gaat en elektriciteit voor zowel het verwarmen van de ruimte als het badje.
Gelieven altijd tijdig te annuleren, dank u voor het begrip.