Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatst bijgewerkt: 11 oktober 2022

Bedankt voor het winkelen bij Wellbabyness.

Als u, om welke reden dan ook, niet helemaal tevreden bent met een aankoop, nodigen wij u uit om ons beleid inzake terugbetalingen en retouren te lezen. Dit retour- en restitutiebeleid is gemaakt met behulp van de TermsFeed Return and Refund Policy Generator

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die u bij ons hebt gekocht.

Interpretatie en definities

Interpretatie

De woorden waarvan de beginletter met een hoofdletter wordt geschreven, hebben een betekenis die is gedefinieerd onder de volgende voorwaarden. De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in enkelvoud of meervoud voorkomen.

Definities

Voor de doeleinden van dit retour- en restitutiebeleid:

Uw Bestelling Annulering Rechten

U hebt het recht om uw bestelling binnen 30 dagen te annuleren zonder opgaaf van reden.

De deadline voor het annuleren van een Bestelling is 30 dagen vanaf de datum waarop u de goederen heeft ontvangen of waarop een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het geleverde product in bezit neemt.

Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing. U kunt ons op de hoogte stellen van uw beslissing door:

Wij vergoeden u uiterlijk 14 dagen vanaf de dag waarop wij de geretourneerde goederen hebben ontvangen. We zullen hetzelfde betaalmiddel gebruiken als dat u voor de bestelling hebt gebruikt, en u zult geen kosten in rekening brengen voor een dergelijke terugbetaling.

Voorwaarden voor retourneren

Om ervoor te zorgen dat de Goederen in aanmerking komen voor retournering, moet u ervoor zorgen dat:

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren van goederen die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Alleen normaal geprijsde Goederen kunnen worden terugbetaald. Goederen in de uitverkoop kunnen helaas niet worden gerestitueerd. Deze uitsluiting is mogelijk niet op u van toepassing als dit niet is toegestaan ​​door de toepasselijke wetgeving.

Goederen retourneren

U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het terugzenden van de Goederen naar Ons. U dient de Goederen naar het volgende adres te sturen:

Violetstraat 30,

3560 Meldert (Lummen)

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd zijn of verloren zijn gegaan tijdens de retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare postdienst aan. We kunnen geen restitutie verlenen zonder daadwerkelijke ontvangst van de Goederen of een bewijs van ontvangen retourlevering.

Cadeaus

Als de goederen bij aankoop als cadeau zijn gemarkeerd en vervolgens rechtstreeks naar u zijn verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde product is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar u gemaild.

Als de Goederen bij aankoop niet als cadeau waren gemarkeerd, of als de gever de Bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan u te geven, sturen wij de terugbetaling naar de gever.

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan contact met ons op: